Nieuwsoverzicht HuisZoeken

1
11-2021

Zoeken naar straat

Het is sinds vandaag mogelijk om te zoeken naar huizen op een specifieke straat, als extra mogelijkheid tonen we de gegevens van deze straat zoals buurt, gemeente, plaats, provincie, aantal woningen en inwoners.

2
10-2021

Nieuwe website actief

Goed nieuws, de website met de nieuwe looks en mogelijkheden is actief. Er is hard gewerkt om een goede, moderne en simpele maar ook functionerende website op te zetten. Mocht je tips hebben vertel het dan via het contact formulier.

3
11-2021

Vergelijk je favoriete huizen

Vergelijk maximaal 4 huizen naast elkaar met een duidelijk overzicht van de mogelijkheden van de verschillende huizen. Als extra mogelijkheid kan je de huizen beoordelen op woonkamer, badkamer, keuken, ligging en tuin. Deze beoordeling is alleen voor jou zichtbaar en maakt het nog eenvoudiger om je droom woning te vinden.

Blog artikelen

verduurzamen woning
Verduurzamen woning | huis verduurzamen | huiszoeken.com
in Verduurzamen

Verduurzamen woning, wat betekent dat voor jou? Verduurzamen woning is een veel besproken onderwerp. Op zich niet vreemd, aangezien in het Klimaatakkoord is afgesproken dat in 2050 zo'..

23-01-2022 0 reacties

woningmarkt regels
De veranderingen voor de woningmarkt in 2022
in Huis kopen

Dé veranderingen voor de woningmarkt in 2022 Het jaar is weer bijna ten einde. Dit betekent dat het van belang is om te kijken naar de aankomende veranderingen die ons te wachten staat o..

17-12-2021 0 reacties

2023 © HostingBe.com CMS versie 2.2.3 hostingbe.com owner of HuisZoeken

Powered by Bootstrap 5