laden...

Von fraunhoferhof 16

6533DX, Nijmegen Gelderland

 • 5
 • 2
 • 2
 • m3
 • 0
te koop
Omschrijving
Je vindt deze leuke hoekwoning aan een autovrij hofje met een speelplek voor kinderen. De woning is gelegen in de buurt Grootstal. Deze jonge buurt laat zich als kindvriendelijk omschrijven. De woning is ideaal gelegen op fietsafstand van het centrum van Nijmegen en op loopafstand van supermarkten. Op het gebied van onderwijs en sport is de buurt ook goed voorzien; rondom de woning is een divers aanbod aan scholen en sportverenigingen te vinden.
Het betreft een ruime woning met een woonoppervlakte van 125m2 en vier ruime slaapkamers. Een groot pluspunt van dit huis is toch wel de grote zonnige tuin. Naast deze tuin, heb je ook beschikking over een balkon. De woning is voorzien van dakisolatie en dubbel glas. Bovendien heeft het huis een mooie afwerking.
Indeling
Begane grond
Via een gemeenschappelijk autovrij hofje bereik je de voordeur van nummer 16. Wanneer je de woning betreedt, bevind je je in een lichte hal. De hal heeft een mooie laminaatvloer die tevens is doorgelegd naar de woonkamer. Je vindt er een toiletruimte en de meterkast. Vanuit de hal krijg je toegang tot de woonkamer, de keuken en de eerste verdieping.
Bij binnenkomst in de woonkamer, tref je een lichte ruimte met prettige lichtinval. De brede schuifpui zorgt voor een fijn uitzicht op de tuin en geeft er bovendien toegang toe. De living nodigt uit tot het inrichten van een sfeervolle zithoek.
De keuken is gesitueerd aan de voorzijde van het huis en kijkt uit op het hofje. De vloer is met vinyltegels belegd en de keuken heeft een moderne eigentijdse uitstraling. Het keukenblok is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een afzuigkap, oven en vaatwasser. Ook is er in de keuken voldoende plek voor een eettafel. Naast de keuken vind je een handige inloopkast.
Eerste verdieping
De overloop op de eerste verdieping is afgewerkt met een mooie laminaatvloer, die netjes is doorgelegd naar de slaapkamers. Vanuit de overloop krijg je toegang tot twee slaapkamers en een badkamer. De slaapkamers zijn erg ruimen en hebben een prettige lichtinval. De badkamer heeft een zeer praktische indeling en moderne afwerking met

plavuizen. Je hebt in deze badkamer beschikking tot een inloopdouche, wastafel en toilet.
Tweede verdieping
De overloop op de tweede verdieping is zeer ruim en geeft toegang tot wederom twee slaapkamers en een balkon. De brede schuifpui op de overloop, zorgt voor veel lichtinval. Ook is er een handige inbouwkast en is de vloer afgewerkt met dezelfde laminaatvloer als de andere verdiepingen. Beide slaapkamers bieden plek voor een bed, kast en eventuele tafel.
De buitenruimte
De royale achtertuin is een heerlijke zonnige plek. De tuin is mooi aangelegd en geeft je de mogelijkheid één of meerdere terrassen in te richten. Ook is er veel plek voor een moestuintje of speeltoestel voor kinderen. Achterin de tuin vind je een handige berging van ongeveer 7m2 voor het opbergen van bijvoorbeeld tuinmeubilair en gereedschap. Op het gemeenschappelijke hofje waar de woning aan ligt, is het voor kinderen goed vertoeven. Er staan meerdere speeltoestellen en het is er veilig. Verder is er genoeg openbare parkeergelegenheid rondom de woning te vinden.
De bijzonderheden van de woning
- Hoekwoning
- 125m2 woonoppervlakte
- Dakisolatie en dubbel glas
- Royale zonnige tuin en balkon
- Veel opbergruimte aanwezig
- Mooie afwerkingen
- Prettige lichtinval
- Gelegen aan autovrij hofje
- Kindvriendelijke woonomgeving
- Diverse voorzieningen nabij
- Op fietsafstand van Nijmegen centrum
- Voldoende openbare parkeergelegenheid
Onderhoud van de woning
Het huis is in juli 2020 van binnen en buiten geschilderd door een professioneel bedrijf. Ook de schuur is geschilderd en heeft een nieuwe schuurdeur gekregen. Oktober 2020 is er een nieuwe keuken geplaatst met inbouwapparatuur. Verder is er een nieuwe groepenkast geplaatst voorzien van 8 groepen met 2 aardlekschakelaars en een hoofdschakelaar. Door de gehele woning zijn geaarde stopcontacten aangelegd. Het hang en sluitwerk is vernieuwd( Politiekeurmerk Veilig wonen). Tevens is er nieuwe voordeurluifel geplaatst. Samen met de buren in het rijtje is het platte dak van de woning in juni 2021 vervangen en gesoleerd.
Gevonden op Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Kenmerken

  Algemeen

 • huistype: woonhuis
 • bouwjaar: 1996
 • kamers: 5
 • Woningdetails

 • bouwjaar: 1996
 • woon oppervlakte: 125
 • inhoud woonhuis: 425
 • Overige

 • perceel oppervlakte: 136
Buurtinformatie Von fraunhoferhof 16
Buurtsamenstelling

Von fraunhoferhof 16 ligt in de buurt Grootstal heeft 5445 inwoners waarvan 2545 mannen en 2895 vrouwen.

Huishoudsamenstelling

De huishoudsamenstelling in de buurt Grootstal is met een aantal van 1420 een persoonshuishouden, 765 huishoudens zonder kinderen en 740 met kinderen.

Wijksamenstelling

Von fraunhoferhof 16 ligt in de wijk Wijk 06 Nijmegen-Zuid is met een aantal van 23315 inwoners waarvan 11145 mannen en 12170 vrouwen.

Gemeentesamenstelling

Von fraunhoferhof 16 ligt in de gemeente Nijmegen, de gemeente Nijmegen heeft een totaal aantal inwoners van 177359 daarvan zijn 86037 man en 91322 vrouw. De gemeente Nijmegen heeft een bevolkingsdichtheid van 3341 en een huishouden bestaat uit gemiddeld 1.0 personen.

Woning waarde Nijmegen

Hieronder de gemiddelde woning waarde van de gemeente Nijmegen per jaar.

 • Aangeboden sinds: 09-01-2022
 • Huis nummer: 9357
 • Bekeken: 6
 • Aanbieder: 3

Huizen in de buurt

Bekijk alle
Naar boven