laden...

Dennenlaan 46

4849BE, Dorst Noord-brabant

 • 5
 • 2
 • 2
 • m3
 • 0
te koop
Omschrijving
Ruime en moderne tussenwoning met 3 slaapkamers gelegen aan de breed opgezette Dennenlaan nabij de dorpskern van Dorst! De woning beschikt onder andere over een sfeervolle doorzon woonkamer, een open keuken met een aangrenzende eethoek, bijkeuken, badkamer met ruime douche, 3 slaapkamers op de eerste verdieping en niet te vergeten een recent aangelegde op het noorden gesitueerde achtertuin van circa 54 m² groot met een achterom!

De woning beschikt over een woonoppervlakte van 110 m², dit is exclusief de zolder. De zolder is bereikbaar via een vaste trap maar telt vanwege een nokhoogte van 1,82 meter niet mee in het woonoppervlakte.

Dorst is een sfeervol, kindvriendelijk en groen dorp met goede voorzieningen zoals een basisschool, diverse sportverenigingen, diverse horeca, een supermarkt en bakker. Al deze voorzieningen zijn binnen slechts 3 minuten lopen bereikbaar! Daarnaast bereikt u binnen 7 minuten lopen de prachtige Dorstse bossen met een groot hondenlosloopgebied en de bekende Leemputten (voorheen Surae). De stadscentra van Breda en Oosterhout alsmede de snelwegen A16, A27 en A58 zijn binnen 15 minuten rijden bereikbaar!

Begane grond

Entree/hal
De voortuin is aangelegd in september 2020, in de borders treft u een diversiteit aan beplanting, een beukenhaag en een olijfboom. Verder is de tuin voorzien van sierbestrating, via een looppad van rode waaltjes bereikt u de voordeur en komt u in de hal. Vanuit de hal zijn de woonkamer, toiletruimte, bergruimte met daarin de groepenkast (7 groepen, een 3 fase kookgroep en 2 aardlekschakelaars) alsmede de trapopgang naar de eerste verdieping bereikbaar. De vloer in de hal is voorzien van vinyl, het plafond is voorzien van glad stucwerk en de wanden zijn voorzien van spachtelputz. De toiletruimte beschikt over een hangend toilet, een fonteintje en natuurlijke ventilatie. De vloer is voorzien van hetzelfde vinyl als in de hal, de wanden zijn deels voorzien van glad stucwerk en deels betegeld in een lichtgrijze kleurstelling. Het plafond is bekleed met hout en is voorzien van een inbouwspot.

Woonkamer
De woonkamer is circa 28 m² groot en geniet van veel lichtinval door de grote raamkozijnen aan de voor- en achterzijde van de kamer. Via de achterdeur heeft u vanuit de woonkamer toegang tot de achtertuin. De kamer is voorzien van een eikenhouten vloer, de wanden zijn voorzien van spachtelputz en het plafond is voorzien van schuurwerk.

Keuken
De open keuken is gerealiseerd in 2018 en staat in hoekopstelling. De keuken beschikt over een royale provisiekast, een kunststof werkblad, een spoelbak met mengkraan en diverse inbouwapparatuur. Te weten, een 4-pits inductie kookplaat, combi-oven, koel-vriescombinatie, vaatwasser en afzuigkap. De achterwand is betegeld in een moderne lichtgroene kleurstelling. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de eethoek, die is gelegen aan de rechterachterzijde van de woning. Vanuit hier heeft u toegang tot de bijkeuken en tot de achtertuin. De wanden en het plafond zijn zowel in de keuken als in de eethoek voorzien van glad stucwerk, het plafond is uitgerust met inbouwspots. De vloer is voorzien van hetzelfde vinyl als in de hal.

Bijkeuken
Vanuit de eethoek heeft u toegang tot de bijkeuken, in deze ruimte heeft u veel opslagmogelijkheden en treft u de aansluiting voor de wasmachine. Vanuit de bijkeuken heeft u ook toegang tot de achtertuin. De vloer is betegeld in een neutrale kleurstelling, de wanden zijn voorzien van schoon metselwerk en het plafond is voorzien van gips.

Achtertuin
De achtertuin is circa 54 m² groot, 9 meter diep en is gesitueerd op het noorden. De tuin is in september 2020 aangelegd en is voorzien van sierbestrating, kunstgras en een plantenborder met o.a. 2 grote leiplatanen. Via de poort aan de achterzijde van de

tuin bereikt u de Mispelstraat.

Eerste verdieping

Overloop
Via de trap in de hal bereikt u de overloop van de eerste verdieping. De overloop is voorzien van een laminaatvloer, de wanden zijn voorzien van spachtelputz en het plafond is voorzien van glad stucwerk met inbouwspots. Vanaf de overloop zijn slaapkamers I, II en III, de badkamer en de vaste trap naar de tweede verdieping bereikbaar.

Slaapkamers I-III
Slaapkamer I is een grote kamer van circa 15 m² groot, deze kamer is gelegen aan de linker voorzijde van de woning. Slaapkamer II is circa 12 m² groot en is gelegen aan de linker achterzijde van de woning. Slaapkamer III is circa 6 m² groot en is gelegen aan de rechter achterzijde van de woning, deze kamer beschikt over een vaste kast en vanuit deze kamer heeft u toegang tot het balkon. De vloeren in de slaapkamers zijn voorzien van laminaat, de wanden zijn voorzien van spachtelputz en de plafonds zijn voorzien van schuurwerk.

Badkamer
Moderne compacte badkamer die gerealiseerd is in januari 2021. De badkamer is voorzien van een ruime douche met een achterwand betegeld in een visgraat motief, een hangend toilet en een wastafel met mengkraan en meubel. De ruimte is voorzien van mechanische ventilatie. De vloer is betegeld in een antracieten kleurstelling, de wanden zijn deels betegeld in een neutrale kleurstelling en deels in een antracieten kleurstelling. Het plafond is bekleed met hout en is voorzien van inbouwspots.

Tweede verdieping

Zolder
Via een vaste trap, die bereikbaar is vanaf de overloop op de eerste verdieping, bereikt u de zolder. Op de zolder treft u de CV-ketel (Remeha Avanta, bouwjaar 2021). De vloer op de zolder is voorzien van laminaat en de wanden zijn voorzien van muurverf. Het plafond is van gips en is voorzien van inbouwspots. De zolder telt vanwege een nokhoogte van 1,82 meter niet mee in het woonoppervlakte, echter kan de ruimte uitermate goed dienst doen als kinderkamer, speelkamer of berging. Bij diverse soortgelijke woningen in de buurt is een dakopbouw geplaatst. Na realisatie beschikt u dan over een ruime verdieping met meer dan 20 m² woonoppervlakte.

Bijzonderheden:
- De keuken is vernieuwd in april 2018;
- De eikenhouten vloer in de woonkamer is geschuurd in april 2018;
- De groepenkast is vernieuwd in juni 2020;
- De voor- en achtertuin zijn aangelegd in september 2020;
- De badkamer is vernieuwd in januari 2021;
- De CV-ketel is geïnstalleerd in februari 2021;
- Voorzien van dakisolatie;
- De voorzijde van de woning is uitgerust met aluminium kozijnen, deels met HR++ glas en deels met dubbel glas;
- De achterzijde van de woning is in 2017 deels uitgerust met kunststof kozijnen en HR++ glas;
- De overige kozijnen aan de achterzijde van de woning zijn van hout met HR++ glas;
- Het schilderwerk van de houten kozijnen is vernieuwd in september 2021;
- Beschikt over een definitief energielabel C;
- De schoorstenen zijn opnieuw gevoegd en voorzien van nieuwe loodslabben in juni 2020;
- Gelegen op slechts 7 minuten lopen van de prachtige Dorstse bossen;
- De dorpskern van Dorst met supermarkt, bakker, horecavoorzieningen en kapper is gelegen op 3 minuten lopen;
- Kindvriendelijk dorp, met goede basisschool, kinderopvang, sportvoorzieningen en diverse speeltuinen;
- Op korte afstand gelegen van Breda, Oosterhout, diverse natuurgebieden en snelwegen;
- Wij maken gebruik van een NVM model koopovereenkomst. In het kader van zekerheidstelling wordt er standaard een bankgarantie/waarborgsom van 10% opgenomen in de koopovereenkomst;
- Aangezien de woning meer dan 55 jaar oud is zullen er een standaard asbest- en ouderdomsclausule worden opgenomen in de koopovereenkomst;
- Neem voor een nadere toelichting en/of een bezichtigingsafspraak gerust contact met ons op!
Kenmerken

  Algemeen

 • huistype: eengezinswoning
 • bouwjaar: 1966
 • kamers: 5
 • Woningdetails

 • bouwjaar: 1966
 • woon oppervlakte: 110
 • inhoud woonhuis: 425
 • Overige

 • perceel oppervlakte: 170
Buurtinformatie Dennenlaan 46
Buurtsamenstelling

Dennenlaan 46 ligt in de buurt Dorst heeft 2680 inwoners waarvan 1335 mannen en 1340 vrouwen.

Huishoudsamenstelling

De huishoudsamenstelling in de buurt Dorst is met een aantal van 265 een persoonshuishouden, 375 huishoudens zonder kinderen en 450 met kinderen.

Wijksamenstelling

Dennenlaan 46 ligt in de wijk Wijk 13 Dorst is met een aantal van 3310 inwoners waarvan 1660 mannen en 1650 vrouwen.

Gemeentesamenstelling

Dennenlaan 46 ligt in de gemeente Oosterhout, de gemeente Oosterhout heeft een totaal aantal inwoners van 56206 daarvan zijn 27727 man en 28479 vrouw. De gemeente Oosterhout heeft een bevolkingsdichtheid van 786 en een huishouden bestaat uit gemiddeld 2.0 personen.

Woning waarde Oosterhout

Hieronder de gemiddelde woning waarde van de gemeente Oosterhout per jaar.

 • Aangeboden sinds: 08-01-2022
 • Huis nummer: 9263
 • Bekeken: 7
 • Aanbieder: 3

Huizen in de buurt

Bekijk alle
Naar boven