Maria austriastraat 682

1087JC, Amsterdam Noord-holland

onder bod
Omschrijving

Maria Austriastraat 682, 1087 JC Amsterdam

*** See English description below ***

ZEER FRAAI GERENOVEERD, MODERN EN GOED ONDERHOUDEN APPARTEMENT (124 M2) MET RUIME WOONKAMER EN LUXE OPEN KEUKEN MET KOOKEILAND – INCLUSIEF GLOEDNIEUW NATUURSTENEN WERKBLAD EN INBOUWAPPARATUUR, VEEL LICHTINVAL DANKZIJ BREDE RAAMPARTIJEN DIE HORIZONTAAL OPENSCHUIVEN, UNIEKE TEGELVLOER MET VLOERVERWARMING, 3 SLAAPKAMERS, MET ÉÉN EN-SUITE BADKAMER VOORZIEN VAN GROOT LIGBAD EN INLOOPDOUCHE EN ÉÉN EXTRA BADKAMER, WASRUIMTE MET EXTRA OPBERGRUIMTE EN SEPARATE BERGING (5 M2). GELEGEN AAN RUSTIGE, KINDVRIENDELIJKE STRAAT MET HOFJE – NABIJ STRAND BLIJBURG, VERSCHILLENDE WATERWEGEN EN GROTE PARKEN IN HET POPULAIRE IJBURG-WEST. ERFPACHT EEUWIGDUREND AFGEKOCHT (!)

INDELING
Begane grond
Door de gezamenlijke ingang met video-intercom kom je binnen in de centrale hal, waar er de keuze bestaat om je via het trappenhuis of met de lift richting de woning op de derde verdieping te begeven. Daarnaast is de separate berging (5 m2) van de woning te vinden op de begane grond.

Derde verdieping
Bij aankomst op de derde verdieping is er een klein terras met balustrade, waar je kunt genieten van de frisse buitenlucht. Als je vervolgens de overloop binnenloopt, kom je aan bij de entree van het appartement. Dit is overigens de enige woning op deze verdieping van het gebouw, dus je hebt de gehele etage voor jezelf.

Bij binnenkomst in het appartement stap je direct in de hal, die centraal is gelegen en dankzij de aangrenzende gang in verbinding staat met alle vertrekken. Naast het separate toilet voor gasten is er tevens een inbouwkast te vinden, met een gedeelte om jassen op te hangen. De gehele woning is gelegd met een unieke tegelvloer, waarvan de afwerking zich waarschijnlijk het best laat omschrijven als ‘bronzen-zandmotief’ met een chique en warme uitstraling. Of wellicht komt het mede door de vloerverwarming, dat binnentreden in deze woning letterlijk als een warm welkom voelt.

Aan de voorzijde is de ruime woonkamer met open keuken en kookeiland te vinden. Dankzij de brede raampartijen, die volledig opengeschoven kunnen worden, geniet je van veel lichtinval en een overzichtelijk uitzicht op de Maria Austriastraat. Er is als het ware een praktische tweedeling tussen het woon- en eetgedeelte te onderscheiden.

De open keuken met kookeiland is voorzien van een licht natuurstenen aanrechtblad met veel werkruimte en een elegante goudkleurige fontein. Er is veel inbouwapparatuur inbegrepen, zoals een 5-pits inductiekookplaat met afzuigkap, ingebouwde oven met magnetron functie, extra oven, vaatwasser, grote koelkast en een losse grote vriezer. Tenslotte is er het gemak van een centraal gelegen stroomvoorziening onder het aanrecht en veel opbergruimte.

Naast het kookeiland is er voldoende ruimte voor een grote eettafel en stoelen, waar je met familie of vrienden onbezorgd kunt plaatsnemen. De schapjes onder het kookeiland bieden ruimte voor sfeervolle decoratie. Het bargedeelte aan het kookeiland biedt tevens ruimte voor drie of vier barkrukken.

Aan de andere kant van de woonkamer is er meer dan voldoende ruimte voor een gezellige zithoek, bijvoorbeeld met een grote familie bank, salontafel, tv-meubel en boekenkast naar eigen indeling.

Uiteraard is er meer! Als je doorloopt via de gang richting de achterzijde van de woning, kom je namelijk aan bij de drie slaapkamers. In de grootste (master) bedroom geniet je van meer dan voldoende ruimte voor een tweepersoonsbed en brede kledingkasten. Dankzij twee openslaande ramen met uitzicht op het achtergelegen hofje is er sprake van prettig lichtinval en een rustige omgeving. Alsof dat nog niet genoeg is, kun je vanuit je bed direct in de luxe en-suite badkamer met vloerverwarming stappen, die zich bevindt achter de schuifdeur in de hoek van deze slaapkamer. Met een groot ligbad, inloopdouche met grote regenkop, toilet, vloerverwarming en wastafelmeubel ben je van alle gemakken voorzien. Deze moderne badkamer is afgewerkt met wanden van natuursteen en inbouwspots in het plafond.

Naast de grootste slaapkamer zijn er nóg twee slaapkamers te vinden, die beide voldoende ruimte bieden voor een tweepersoonsbed en kledingkasten. Uiteraard kunnen deze kamers ook ideaal worden omgetoverd tot thuiskantoor of hobbykamer, met voldoende lichtinval dankzij de openslaande ramen. Tenslotte is er nog een extra badkamer in de hal naast deze (slaap)kamers, die is voorzien van inloopdouche met grote regenkop, vloerverwarming en een wastafelmeubel.

LOCATIE
De woning ligt centraal gelegen in het bruisende hart van IJburg, dat is ingericht met diverse voorzieningen voor jong en oud. De nieuwbouw wijk uit 2006 is ruim opgezet en er heerst een stedelijke sfeer, met een prettige afwisseling van grote parken, strand en vaarwater om de hoek. Zo kun je op zomerse dagen een heerlijk stuk gaan varen op de grachten en ’t IJ, in beweging komen door te fietsen, wandelen of hardlopen in de parken nabij of genieten van Strand Blijburg. Wie ervan houdt om uiteten te gaan komt ook niks tekort, met de vele restaurants aan de haven, op Steigereiland of aan de IJburglaan in de buurt. Voor dagelijkse boodschappen kun je terecht bij het winkelcentrum op loopafstand, dat is voorzien van supermarkten, ambachtelijke winkeltjes, HEMA en een wekelijkse markt op zaterdag.

BEREIKBAARHEID
De woning ligt gunstig gelegen nabij verschillende uitvalswegen A1, A2, A9 en A10 en ook tram 26 stopt om de hoek. Zo ben je snel op de ringweg rond Amsterdam en binnen 15 minuten op Amsterdam Centraal Station. Met de bus is Amsterdam Bijlmer Arena goed bereikbaar en met de fiets ben je binnen no-time in Diemen en Amsterdam-Oost. Een parkeervergunning kost € 224,87 per half jaar en is er voldoende parkeergelegenheid in de buurt.

ERFPACHT
De erfpacht is eeuwigdurend afgekocht – er is dus géén sprake van erfpacht!

VERENIGING VAN EIGENAREN
- Actieve en gezonde VvE;
- Professioneel beheer door VvE-beheer Amsterdam;
- Reservefonds van € 942.475,- (peildatum 08-12-2021);
- Meerjaren Onderhoudsplan (MJOP) aanwezig;
- Servicekosten € 311,- p/m.

ONDERHOUD
- 2021: Nieuw systeem inloopdeur geïnstalleerd;
- 2021: Service liftonderhoud;
- 2021: Vloerafwerking;
- 2021: Kitvoegen + gevelonderhoud.

BIJZONDERHEDEN
- Bouwjaar 2006;
- Woonoppervlakte 124 m2, conform NEN2580;
- Separate berging 5 m2;
- Woning volledig gerenoveerd in 2020;
- Vloerverwarming;
- Ruime woonkamer;
- Open keuken met kookeiland en inbouwapparatuur;
- 3 slaapkamers;
- Badkamer en-suite met ruim ligbad en inloopdouche;
- Extra badkamer met inloopdouche;
- Separaat toilet voor gasten;
- Losse wasruimte met extra opbergruimte;
- ERFPACHT EEUWIGDUREND AFGEKOCHT (!);
- Notaris naar keuze koper (binnen ring Amsterdam – voorkeur Buma Algera);
- Oplevering idealiter: januari of februari 2022 (in overleg);
- Voorbehoud gunning verkoper.

INTERESSE
Ben je op zoek naar een heerlijk luxe appartement, gelegen aan een rustige en kindvriendelijke straat, nabij strand Blijburg, verschillende waterwegen en grote parken in het populaire IJburg-West? Neem dan snel contact met ons op!


*** English description ***

Maria Austriastraat 682, 1087 JC Amsterdam

VERY STYLISH RENOVATED, MODERN AND WELL MAINTAINED APARTMENT (124 M2) WITH SPACIOUS LIVING ROOM AND LUXURIOUS OPEN KITCHEN WITH COOKING ISLAND – PROVIDED WITH NATURAL STONE WORKTOP AND BUILT-IN EQUIPMENT, PLENTY OF

LIGHT THROUGH LARGE WINDOWS THAT FULLY OPEN HORIZONTALLY, UNIQUE TILE FLOOR WITH UNDER HEATING, 3 BEDROOMS, EN-SUITE BATHROOM INCLUDING LARGE BATH TUB AND WALK-IN SHOWER, AN EXTRA BATHROOM, SEPARATE STORAGE ROOM (5 M2) AND LAUNDRY ROOM WITH ADDITIONAL STORAGE SPACE. LOCATED ON PEACEFUL, CHILD-FRIENDLY STREET WITH COURT YARD – NEAR THE BEACH CALLED ‘STRAND BLIJBURG’, SEVERAL WATERWAYS AND PARKS IN THE POPULAR AREA OF IJBURG-WEST. GROND LEASE BOUGHT OFF PERPETUALLY (!)

LAYOUT
Ground floor
Through the joint entrance with video-intercom you enter the central hall, where you can choose to take the stairs or elevator to the apartment on the third floor. In addition, the separate storage room (5 m2) belonging to the house can be found on the ground floor.

Third floor
Upon arrival on the third floor a small terrace with balustrade can be found, to enjoy some fresh air. By walking into the landing, you arrive at the entrance of the apartment. This is the only apartment on this floor of the building, so you have the entire floor to yourself.

When entering the apartment, you step into the hall directly, which is centrally located and connected to all rooms by the adjacent corridor. Besides the separate guest toilet, there also is a built-in wardrobe situated at the entrance, with a possibility to hang coats. The entire house has a unique tile floor, with a finish that probably can be described best as a 'bronze sand motif' with a chic and warm look. Or perhaps it is partly due to the underfloor heating as well, that entering this house literally feels like a warm welcome.
The spacious living room with open kitchen and cooking island are located at the front of the apartment. Thanks to the wide sliding windows, which can be completely opened horizontally, you will enjoy a bright light incidence and a clear view of the street called ‘Maria Austriastraat’. The living room is practically devided in both a living- and dining area.

The open kitchen with cooking island has a brand new natural stone counter top with plenty of work space and an elegant gold-coloured fountain. Many built-in appliances are included, such as a 5-burner induction hob with extractor hood, built-in oven with microwave function, extra oven, dishwasher, large fridge and a separate freezer. Finally, there is the convenience of a centrally located power supply and plenty of storage space too.

Next to the cooking island there is enough space for a large dining table and chairs, which enables you to sit comfortably with family or friends. The shelves under the cooking island offer space for decoration to own taste. There is sufficient space on the kitchen island for three of four barstools too.

On the other side of the living room is plenty of space left for a sitting area, for example with a large family sofa, coffee table, TV-cabinet and bookcase according to your own layout.

Of course there is more! By walking through the hallway you will enter the rear of the house, and arrive at the three bedrooms. First of all, the big (master) bedroom has space for a double bed and wide wardrobes. Because of two opening windows, overlooking the quiet courtyard at the back, you will enjoy pleasant light incidence and a peaceful environment. As a finishing touch, you can step straight from your bed into the luxurious en-suite bathroom with underfloor heating, which is located behind the sliding door in the corner of this bedroom. With a large bath, walk-in shower with large rain head, toilet, underfloor heating and washbasin furniture, you are fully equipped. This modern bathroom is finished with natural stone walls and recessed spotlights in the ceiling.

Next to the main bedroom, there are two more bedrooms, both of which offer enough space for a double bed and wardrobes too. Of course, these rooms can also be ideally transformed into a home office or hobby room, with sufficient light through the opening windows. Finally, there is an extra bathroom in the hall next to these (bed) rooms, which again has a walk-in shower with large rain head, underfloor heating and washbasin furniture.

LOCATION
The apartment is centrally located in the bustling heart of IJburg, which is provided with various facilities for all ages. The new neighborhood from 2006 has a spacious set-up with an urban atmosphere, but also a pleasant variety of large parks, the beach and waterways around the corner. For example, on summer days you can go for a lovely boat trip on the canals and the river of ‘t IJ, get active by cycling, walking or running in the parks nearby or enjoy the Blijburg Beach. Those who like to go out for dinner will not be short of anything, with the many restaurants at the harbor, on Steigereiland or the street of IJburglaan nearby. For daily shopping you can go to the shopping center within walking distance, with supermarkets, craft shops, the store called HEMA and a weekly market on Saturdays.

ACCESSIBILITY
The house is conveniently located near various highways A1, A2, A9 and A10 and tram 26 also stops around the corner. Like this you can quickly reach the ring road around Amsterdam and Amsterdam Central Station within 15 minutes. Station Amsterdam Bijlmer Arena is easily accessible by bus and you can reach Diemen and East Amsterdam in no time by bicycle. A parking permit costs € 224.87 per six months and there is ample parking nearby.

GROUND LEASE
The ground lease has been bought off perpetually – no more charge by the municipality of Amsterdam at all!

OWNERS ASSOCIATION (VvE)
- Active and healthy VvE;
- Professional management by ‘VvE beheer Amsterdam’;
- Reserve fund of € 942,475.- (reference date 08-12-2021);
- Multi-year Maintenance Plan (MJOP) available;
- Service costs € 311,- p/m.

MAINTENANCE
- 2021: New entrance door system installed;
- 2021: Lift maintenance service;
- 2021: Floor finish;
- 2021: Sealant joints + facade maintenance.

PARTICULARITIES
- Year of construction 2006;
- Living area of 124 m2, in accordance with NEN2580;
- Separate storage room of 5 m2;
- Apartment completely renovated in 2020;
- Underfloor heating;
- Spacious living room;
- Open kitchen with cooking island and built-in appliances;
- 3 bedrooms;
- En-suite bathroom with large bath and walk-in shower;
- Extra bathroom with walk-in shower;
- Separate guest toilet;
- Separate laundry room with extra storage space;
- LEASEHOLD BOUGHT OFF PERPETUALLY (!);
- Notary of the buyer's choice (within the ring of Amsterdam – Buma Algera preferred);
- Delivery ideally: January or February 2022 (in consultation);
- Reservation of seller's award.

INTERESTED?
Are you looking for a wonderful luxury apartment, located on a quiet and child-friendly street, near the beach called ‘strand Blijburg’, various waterways and large parks nearby in the popular area called IJburg-West? Then contact us quickly!

Deze informatie is door RKZ Makelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door RKZ Makelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. Het object is opgemeten door een professionele organisatie en eventuele discrepanties in de gegeven metingen kunnen RKZ Makelaars niet worden aangerekend. Koper verklaart in de gelegenheid te zijn gesteld om een eigen NEN 2580 meting uit te (laten) voeren.

Kenmerken

  Overdracht

 • prijs: € 595.000,- k.k.
 • status: beschikbaar
 • aangeboden sinds: 11 december 2021
 • aanvaarding: in overleg
 • Bouw

 • soort: appartement
 • soort appartement: galerijflat
 • soort bouw: bestaande bouw
 • bouwjaar: 2006
 • soort dak: plat dak
 • Indeling

 • aantal woonlagen: 1
 • gelegen op woonlaag: 3
 • badkamervoorzieningen:
 • aantal kamers: 4
 • aantal slaapkamers: 3
 • aantal badkamers: 1
 • Oppervlakten en inhoud

 • woonoppervlakte: 124 m²
 • externe bergruimte: 5 m²
 • inhoud: 320 m³
 • Bergruimte

 • soort: inpandig
 • Buitenruimte

 • ligging: aan rustige weg, in woonwijk, beschutte ligging
 • Energie

 • verwarming: stadsverwarming
 • Parkeergelegenheid

 • soort parkeergelegenheid: parkeervergunningen
Buurtinformatie Maria austriastraat 682
Buurtsamenstelling

Maria austriastraat 682 ligt in de buurt Haveneiland Noordoost heeft 5780 inwoners waarvan 2850 mannen en 2930 vrouwen.

Huishoudsamenstelling

De huishoudsamenstelling in de buurt Haveneiland Noordoost is met een aantal van 750 een persoonshuishouden, 455 huishoudens zonder kinderen en 1150 met kinderen.

Wijksamenstelling

Maria austriastraat 682 ligt in de wijk IJburg West is met een aantal van 15700 inwoners waarvan 7845 mannen en 7855 vrouwen.

Gemeentesamenstelling

Maria austriastraat 682 ligt in de gemeente Amsterdam, de gemeente Amsterdam heeft een totaal aantal inwoners van 873338 daarvan zijn 433550 man en 439788 vrouw. De gemeente Amsterdam heeft een bevolkingsdichtheid van 5277 en een huishouden bestaat uit gemiddeld 1.0 personen.

Woning waarde Amsterdam

Hieronder de gemiddelde woning waarde van de gemeente Amsterdam per jaar.

 • Aangeboden sinds: 12-12-2021
 • Huis nummer: 6456
 • Bekeken: 215
 • Aanbieder: 2
Download brochure Onjuistheid melden Notitie toevoegen

Makelaar

RKZ Makelaars
Rkz makelaars
(0 reviews)

Emmalaan 25 Amsterdam

Map

Maria austriastraat 682, 1087JC Amsterdam

Huizen in de buurt

huis te koop op jan bernardusstraat 1-2 voor een prijs van € 300.000 k.k.
TE KOOP
Jan bernardusstraat 1-2
1091TR Amsterdam Noord-holland

€ 300.000 k.k.


1 1912 0.2 km
huis te koop op jan bernardusstraat 20 voor een prijs van € 300.000 k.k.
TE KOOP
Jan bernardusstraat 20
1091TT Amsterdam Noord-holland

€ 300.000 k.k.


2 1906 0.2 km
huis te koop op afrikanerplein 80 voor een prijs van € 325.000 k.k.
TE KOOP
Afrikanerplein 80
1091PW Amsterdam Noord-holland

€ 325.000 k.k.


2 1926 0.2 km
huis te koop op tugelaweg 134-d voor een prijs van € 425.000 k.k.
TE KOOP
Tugelaweg 134-d
1091VW Amsterdam Noord-holland

€ 425.000 k.k.


3 1989 0.3 km
huis te koop op ben viljoenstraat 29 voor een prijs van € 425.000 k.k.
TE KOOP
Ben viljoenstraat 29
1091XS Amsterdam Noord-holland

€ 425.000 k.k.


3 1950 0.3 km
huis te koop op krugerstraat 25-c voor een prijs van € 400.000 k.k.
TE KOOP
Krugerstraat 25-c
1091LD Amsterdam Noord-holland

€ 400.000 k.k.


3 1930 0.3 km
huis te koop op krugerstraat 33d voor een prijs van € 425.000 k.k.
TE KOOP
Krugerstraat 33d
1091LD Amsterdam Noord-holland

€ 425.000 k.k.


3 1931 0.3 km
huis te koop op krugerstraat 33c voor een prijs van € 410.000 k.k.
TE KOOP
Krugerstraat 33c
1091LD Amsterdam Noord-holland

€ 410.000 k.k.


3 1930 0.3 km

Blog artikelen

verduurzamen woning
Verduurzamen woning | huis verduurzamen | huiszoeken.com
in Verduurzamen

Verduurzamen woning, wat betekent dat voor jou? Verduurzamen woning is een veel besproken onderwerp. Op zich niet vreemd, aangezien in het Klimaatakkoord is afgesproken dat in 2050 zo'..

23-01-2022 0 reacties

woningmarkt regels
De veranderingen voor de woningmarkt in 2022
in Huis kopen

Dé veranderingen voor de woningmarkt in 2022 Het jaar is weer bijna ten einde. Dit betekent dat het van belang is om te kijken naar de aankomende veranderingen die ons te wachten staat o..

17-12-2021 0 reacties

2023 © HostingBe.com CMS versie 2.2.3 hostingbe.com owner of HuisZoeken

Powered by Bootstrap 5