Voornsehoek 2

1181CM, Amstelveen Noord-holland

 • 5
 • 2
 • 2
 • m3
 • 0
te koop
Omschrijving
Wat een plaatje! Deze 5-kamerHOEKwoning is in 2020/2021 volledig vernieuwd, voorzien van een tweede verdieping én een uitbouw op de begane grond. De woning is gelegen in de gewilde woonwijk “Randwijck” in Amstelveen-Noord. In de Bourgondischelaan (verlengde van de straat) vindt u winkels voor dagelijkse boodschappen. Op loopafstand vindt u het winkelcentrum aan de Rembrandtweg. Wilt u nog meer keuze? U hoeft alleen de Rembrandtweg uit te rijden om het moderne Stadshart van Amstelveen te bereiken. Slechts 4 minuten fietsen en u bent in het Amsterdamse Bos en op nog geen 500 meter liggen de haltes voor tramlijn 5 en binnenkort ook de nieuwe Amstelveenlijn waarmee u snel het centrum van Amsterdam kunt bereiken. Tevens zijn uitvalswegen als Beneluxbaan, A9 en A10 makkelijk en snel bereikbaar.

Bekijk ook de woon(video)presentatie en de 3D-tour op verschillende internetsites.

For English Summary: see below!
See also the presentation with live video and 3D-tour.

Vanuit de entree met de meterkast is de hal met het toilet, de trapkast en de trap naar de 1e verdieping bereikbaar. In de trapkast bevindt zich de aansluiting voor de wasmachine.

Vanuit de hal is er toegang tot de keuken/woonkamer. Ook is er een leuke doorkijk naar de woonkamer gecreëerd.
De gehele begane grond is voorzien van een PVC vloer. De woonkamer is via de keuken te betreden.
De moderne, luxe keuken (2021) ligt aan de voorzijde van de woning. De keuken beschikt over een ruim kookeiland met een inductiekookplaat met een afzuiginstallatie (Bora), een combi-oven, een koel-vriescombinatie, een vaatwasmachine en een quooker. Door de hoekligging is er een zijraam aanwezig in de keuken, dit maakt de keuken tot een fijne en lichte ruimte!

De woonkamer is tijdens de volledige renovatie en modernisatie in 2021 voorzien van een grote uitbouw met een mooie lichtstraat er in. In combinatie met de glazen pui aan de achterzijde is ook de woonkamer heerlijk licht! Alle wanden zijn voorzien van strak stucwerk en er is een sfeervolle ethanolhaard opgehangen. Deze haard kan 360 graden draaien.

De achtertuin op het noorden is royaal van afmeting. Achter in de tuin is een vrijstaande stenen berging. Ook is er een achterom aanwezig.

De 1e verdieping is tijdens de renovatie opnieuw ingedeeld met 2 ruime slaapkamers, 1 wat kleinere kamer en een badkamer. Ook deze verdieping is voorzien van gestucte wanden en dezelfde PVC vloer als op de begane grond. De luxe badkamer is voorzien van een inloopdouche, een wastafelmeubel met twee kranen en verwarmde spiegel, een ligbad en een toilet. Een raam zorgt voor daglichttoetreding en natuurlijke ventilatie. De badkamer is in een moderne, rustige kleurstelling uitgevoerd.

Er is een volwaardige tweede verdieping gerealiseerd tijdens de verbouwing. Deze verdieping bestaat uit een riante slaapkamer met een prachtige glazen pui alsmede een badkamergedeelte. De tweede

verdieping zorgt qua afwerking voor eenheid met de overige twee verdiepingen door gebruik te maken van dezelfde materialen en kleurstellingen. De slaapkamer heeft een speelse indeling met een knus hoekje, dat bijvoorbeeld ingericht kan worden als werkgedeelte, met een kaptafel of waar een inloopkast gecreëerd kan worden. De badkamer is voorzien van een groot wastafelmeubel met twee wastafels en een grote spiegel. Er is een inloopdouche en een derde toilet. Ook hier is volop daglicht en ventilatie door de raampartij.

Technische zaken:
Verwarming door middel van een c.v.-installatie, Intergas, bouwjaar 2021.
Warmwater via de c.v.-installatie en in de keuken een Quooker.
De elektrische installatie is voorzien van een groepenkast met 10 groepen en 2 aardlekschakelaars.

Details:
Bekijk ook de woon(video)presentatie en de 3D-tour op verschillende internetsites.
Deze HOEKwoning is in 2021 volledig gerenoveerd en gemoderniseerd waarbij hoogwaardige kwaliteit is gebruikt. Ook is er een tweede verdieping gecreëerd en de begane grond is uitgebouwd.
De woning is op de begane grond en eerste verdieping geïsoleerd in het kader van het Schiphol Isolatie Project. Hierbij is onder meer dubbel glas geplaatst en geluidswerende voorzieningen aangebracht. De tweede verdieping is recent gerealiseerd en geïsoleerd.
Parkeren in de omgeving is deels betaald parkeren en deels openbaar parkeren. U kunt voor 2 personen een vergunning aanvragen bij de Gemeente Amstelveen. Voor informatie kunt u via de site van Gemeente Amstelveen genoeg informatie hierover vinden.
De woning beschikt over een vrijstaande stenen berging voorzien van elektra.
De afmetingen van de achtertuin zijn circa: 11.75 x 5.95, inclusief berging.
De gehele woning is voorzien van PVC vloeren in visgraat motief en gestucte wanden.
Bouwjaar circa 1961
Inhoud circa 552 m3
Oplevering direct mogelijk.
Energielabel p.m.

English Summary: See also the presentation with live video and 3D-tour.
Turn key house! This corner house has been completely renovated in 2020/2021, an extension has been added on the ground floor and also a whole second floor has been created. The house is situated on a perfect location in the Northern part of Amstelveen. It offers a large light living room, an open plan kitchen with appliances and a garden facing North. The first floor has 3 bedrooms and a modern bathroom and the second floor consists of the 4th bedroom and a 2nd bathroom. The house is in the area "Randwijck". In the next street you will find shops for daily shopping. Do you want more choice? Just follow the Rembrandtweg and you will reach the modern shopping centre Stadshart of Amstelveen. Only 4 minutes cycling and you are in the Amsterdamse Bos and at only 500 metres you will reach the stops of tram and bus which offer a quick connection to the centre of Amsterdam. Access roads such as Beneluxbaan, A9 and A10 are also quick and easy accessible.
Kenmerken

  Algemeen

 • huistype: eengezinswoning
 • bouwjaar: 1961
 • kamers: 5
 • Woningdetails

 • bouwjaar: 1961
 • woon oppervlakte: 156
 • inhoud woonhuis: 552
 • Overige

 • perceel oppervlakte: 167
Buurtinformatie Voornsehoek 2
Buurtsamenstelling

Voornsehoek 2 ligt in de buurt Randwijck Oost heeft 3680 inwoners waarvan 1760 mannen en 1920 vrouwen.

Huishoudsamenstelling

De huishoudsamenstelling in de buurt Randwijck Oost is met een aantal van 710 een persoonshuishouden, 380 huishoudens zonder kinderen en 610 met kinderen.

Wijksamenstelling

Voornsehoek 2 ligt in de wijk Randwijck is met een aantal van 5925 inwoners waarvan 2895 mannen en 3025 vrouwen.

Gemeentesamenstelling

Voornsehoek 2 ligt in de gemeente Amstelveen, de gemeente Amstelveen heeft een totaal aantal inwoners van 90829 daarvan zijn 43779 man en 47050 vrouw. De gemeente Amstelveen heeft een bevolkingsdichtheid van 2208 en een huishouden bestaat uit gemiddeld 2.0 personen.

Woning waarde Amstelveen

Hieronder de gemiddelde woning waarde van de gemeente Amstelveen per jaar.

 • Aangeboden sinds: 11-12-2021
 • Huis nummer: 6391
 • Bekeken: 202
 • Aanbieder: 3

Huizen in de buurt

Bekijk alle
Naar boven