De nessermolen 111

1188HX, Amstelveen Noord-holland

 • 4
 • 2
 • 2
 • m3
 • 0
te koop
Omschrijving
** (For English text: scroll completely down) **

Aan de rand van Amstelveen, 1 blok verwijderd van de weilanden, zet je de auto op een rustig parkeerterrein en loop je een paar stappen naar de hoekwoning aan De Nessermolen 111. Deze semi-bungalow heeft een aantal comfortabele voordelen: een paar passen verwijderd van de parkeerplek loop je de ruime woning binnen met een slaapkamer en een badkamer op de begane grond. Boven zijn nog eens 2 slaapkamers, een wasruimte en een 2e badkamer. Deze woning is aan de oostkant gelegen en voorzien van een zonnig gelegen tuin. Doordat zich een compleet woonprogramma op de begane grond bevindt, is dit huis leeftijdsbestendig en middels enkele eenvoudige ingrepen ook heel duurzaam en gasloos te maken.


Dit is echt ideaal: je zet de auto neer en in een paar stappen ben je THUIS! Ook voor mensen die iets minder goed ter been zijn, is deze woning een uitkomst. Via de hal loop je direct de woonkamer binnen. Een grote schuifpui zorgt voor een mooie verbinding met de tuin en de gestuukte wanden versterken het ruimtelijke effect.
Om het hoekje vind je de keuken, die onlangs compleet is vervangen. Ook vanuit de keuken heb je uitzicht op de tuin. De keuken is compleet uitgerust met een 4-pits gaskookplaat, een afzuigkap, een combimagnetron, een koel-vriescombinatie en een vaatwasser. Via deze keuken is een deur naar een tweede hal met toegang tot het toilet, de badkamer en de slaapkamer. De slaapkamer grenst ook aan de tuin en is netjes afgewerkt. De badkamer is luxe uitgevoerd met een jacuzzi ligbad, een dubbel wastafelmeubel, een inloopdouche en een designradiator.

Op de 1e verdieping zijn 2 grote slaapkamers, een 2e badkamer en een wasruimte. Door de dakkapel zijn beide slaapkamers en de badkamer groter gemaakt en de dakkapel zorgt ook voor extra veel lichtinval. In de badkamer is een inloopdouche, een dubbel wastafelmeubel en een toilet. Er is een aparte wasruimte met de wasmachine-aansluiting en een installatieruimte met de Cv-ketelopstelling.

In een oase van rust, bereikbaar via de woonkamer en de slaapkamer ligt een knusse patiotuin waar je lekker kunt genieten van het zonnetje. De tuin is gelegen op het zuidoosten. Er is een aangebouwde stenen berging voor het opbergen van bijv. de fietsen. Er is ook een elektrisch bedienbare zonwering om op een warme dag lekker in de schaduw te kunnen zitten.


Locatie:
In de wijk is het aangenaam rustig en groen, maar toch zit je binnen 25 minuten op een terrasje in het bruisende centrum van Amsterdam. Voor de dagelijkse boodschappen is het winkelcentrum Middenhoven dichtbij of is de winkelstrip aan de Van der Hooplaan een uitkomst. Daarbij zijn ook de winkelcentra het Groenhof en Westwijk dichtbij gelegen. Voor het "luxe" shoppen kun je kiezen voor het Stadshart in Amstelveen of het centrum van Amsterdam, die beide gemakkelijk met het openbaar vervoer te bereiken zijn.
Voor bewegen en ontspannen zijn het natuurgebied de Bovenkerkerpolder en de Amstel letterlijk om de hoek. Maar ook diverse sportvoorzieningen zoals het zwembad de Meerkamp, Golfbaan Amsteldijk, tennis-, hockey- en voetbalvelden zijn in de buurt. Diverse gezellige restaurants zijn op fietsafstand. Verder zijn basisscholen, voortgezet onderwijs en de Internationale School, als ook kinderopvang in de nabije omgeving gelegen. Uitvalswegen (zoals A9, A2 en A10) zijn nabij en op loopafstand bevinden zich de halte van de (snel)tram op 9 minuten lopen en de bushalte op 3 minuten lopen.

Kenmerken:
- Bouwjaar woning 1988
- Woonoppervlakte ca. 115 m²
- Inhoud woonhuis ca. 398 m³
- Perceeloppervlakte is 152 m²
- De HR Cv-combiketel is van het merk Remeha met het bouwjaar 2016.
- Energielabel klasse C.
- Slaapkamer en badkamer op de begane grond.
- Voldoende parkeergelegenheid, vrij parkeren.
- Grotendeels voorzien van elektrische rolluiken.
- Grotendeels strak gestuukte wanden.
- De keuken en de 2 badkamers zijn van 2020.
- Meterkast vernieuwd met 12

groepen.

Vraagprijs: € 615.000,- k.k.

** English text **

On the edge of Amstelveen, 1 block away from the meadows, you park the car in a quiet parking lot and walk a few steps to the corner house at De Nessermolen 111. This semi-bungalow has quite a number of comfortable benefits: a few steps away from the parking space you’ll walk into this spacious house with a bedroom and a bathroom on the ground floor. Upstairs are another 2 bedrooms, a laundry room and a 2nd bathroom. This is an east facing house and it has a sunny garden. With a complete residential program on the ground floor, this house is age-resistant. Furthermore it can also be made very sustainable and gas-free with a few simple interventions.

Layout:
This is really ideal: you park the car and in a few steps you are HOME! This house is also a real outcome for people with limited mobility. You’ll walk directly into the living room through the hall. A large sliding door creates a beautiful connection with the garden and the plastered walls enhance the spatial effect. The kitchen is located around the corner and has recently completely been replaced. Also from here you have a nice view of the garden. The kitchen is fully equipped with a 4-burner gas hob, extractor hood, combi microwave, fridge-freezer and a dishwasher. Through this kitchen there is a door to a 2nd hallway with access to the toilet, bathroom and bedroom. The bedroom also borders the garden and is neatly finished. The bathroom is luxuriously equipped with a jacuzzi bath, a double washbasin, a walk-in shower and a design radiator.

1st floor:
On the 1st floor are 2 large bedrooms, a 2nd bathroom and a laundry room. Both bedrooms and the bathroom have been made larger by the dormer window and the dormer window also provides even more light. The bathroom is furnished with a walk-in shower, a double washbasin and a toilet. There is a separate laundry room with the washing machine connection and an installation room with the central heating boiler setup.

Garden:
In an oasis of peace, accessible from the living room and the bedroom, there is a cozy patio garden where you can enjoy the sun. The garden is facing the southeast. There is an attached stone shed for storing bicycles, for example. There is also an electrically operated awning to sit in the shade on a hot day.

Location:
The neighborhood is pleasantly quiet and green, while the bustling center of Amsterdam is only 25 minutes away. For daily shopping, the Middenhoven shopping center or the shopping strip on Van der Hooplaan are nearby. The Groenhof and Westwijk shopping centers are also very close. For "luxury" shopping you can choose the Stadshart in Amstelveen or the center of Amsterdam, both of which are easy to reach by public transport. For exercise and relaxation, the Bovenkerkerpolder and the Amstel nature reserves are literally around the corner. But also various sports facilities such as the swimming pool de Meerkamp, Golf Course Amsteldijk, tennis, hockey and football fields are nearby. Several cozy restaurants are within cycling distance. Furthermore, primary schools, secondary education, the International School and childcare facilities are located in the vicinity. Major highways (such as A9, A2 and A10) are nearby; the stops for the (express) tram are at 9 minutes walking distance and for the bus at only 3 minutes walking distance.

Characteristics:
- Built in 1988
- Living area approx. 115 m²
- Content of house approx. 398 m³
- Plot area is 152 m²
- The HR central heating combi boiler is from the Remeha brand, built in 2016.
- Energy label class C.
- Bedroom and bathroom on the ground floor.
- Sufficient parking, free parking.
- Largely equipped with electric shutters.
- Largely tightly plastered walls.
- The kitchen and the 2 bathrooms are from 2020.
- Meter cupboard renewed with 12 groups

Asking price: € 615,000 k.k.

Kenmerken

  Algemeen

 • huistype: hoekwoning
 • bouwjaar: 1988
 • kamers: 4
 • Woningdetails

 • bouwjaar: 1988
 • woon oppervlakte: 115
 • inhoud woonhuis: 398
 • aantal verdiepingen: 2
 • Overige

 • tuin: ja
 • cv ketel: ja
 • tuin opp: 71.25
 • in overleg: ja
 • hellend dak: bitumeuze dakbedekking
 • perceel oppervlakte: 152
 • tuin diepte: 7.5
 • tuin breedte: 9.5
 • cv ketel combi: ja
 • cv ketel water: ja
 • glas isolatie: ja
 • tuin kwaliteit: verzorgd
 • cv ketel eigendom: eigenaar
 • leeftijdcv ketel: 2016
 • aantal slaapkamers: 3
 • toegankelijk ouderen: ja
 • bijgebouw schuur check: ja
 • mechanische ventilatie: ja
Buurtinformatie De nessermolen 111
Buurtsamenstelling

De nessermolen 111 ligt in de buurt Molenbuurt heeft 2785 inwoners waarvan 1335 mannen en 1450 vrouwen.

Huishoudsamenstelling

De huishoudsamenstelling in de buurt Molenbuurt is met een aantal van 505 een persoonshuishouden, 350 huishoudens zonder kinderen en 460 met kinderen.

Wijksamenstelling

De nessermolen 111 ligt in de wijk Waardhuizen, Middenhoven is met een aantal van 13000 inwoners waarvan 6265 mannen en 6735 vrouwen.

Gemeentesamenstelling

De nessermolen 111 ligt in de gemeente Amstelveen, de gemeente Amstelveen heeft een totaal aantal inwoners van 90829 daarvan zijn 43779 man en 47050 vrouw. De gemeente Amstelveen heeft een bevolkingsdichtheid van 2208 en een huishouden bestaat uit gemiddeld 2.0 personen.

Woning waarde Amstelveen

Hieronder de gemiddelde woning waarde van de gemeente Amstelveen per jaar.

 • Aangeboden sinds: 31-12-2022
 • Huis nummer: 41088
 • Bekeken: 9
 • Aanbieder: 3

Huizen in de buurt

Bekijk alle
Naar boven