Stoholm 211

2133KG, Hoofddorp Noord-holland

 • 2
 • 2
 • 2
 • m3
 • 0
te koop
Omschrijving
Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website.

Op een gewilde locatie in Bornholm doet zich nu de kans voor om gelijkvloers te wonen in deze fijne benedenwoning aan de Stoholm 211 in Hoofddorp! Daarnaast profiteer je van een heerlijke achtertuin op het zuidwesten én woon je nabij alle denkbare voorzieningen. Wat wil je nog meer? 

Binnenshuis kun je rekenen op een tuingerichte woonkamer met open keuken, één slaapkamer en een verzorgde badkamer. De al eerder genoemde achtertuin maakt het woongenot compleet. 

Zou dit zomaar eens jouw nieuwe woning kunnen zijn? Neem dan contact op met ons kantoor en plan een bezichtiging met één van onze makelaars.

Indeling

Entree/hal
Je komt de woning binnen via de hal. Vanuit hier lopen we direct verder naar de tuingerichte woonkamer. Welkom thuis!

Woonkamer
Zodra je je in de woonkamer bevindt, verbaas je je over de hoeveelheid licht en ruimte. Daarnaast zijn de wanden afgewerkt in een lichte kleur en op de vloer liggen tegels waardoor je over een goede basis beschikt waarin je al snel een fijn nieuw thuis kunt creëren die écht van jou is.

Keuken
De open keuken sluit naadloos aan op het woongedeelte. Het keukenblok is geplaatst in een wandopstelling en voorzien van diverse kasten en lades waardoor je aan werk- en opbergruimte niets te kort zult komen. 

Daarnaast heb je de beschikking over diverse apparatuur, te noemen een oven, 4 pits gasfornuis met afzuigkap en een koelkast. Verder is er nog een losse

magnetron. 

Slaapkamer en badkamer
Bij binnenkomst in de woning vind je direct op links de slaapkamer. De ruimte is van goed formaat, lekker licht en neutraal afgewerkt waardoor je hem vrijwel direct kunt betrekken. Eventueel kun je in de huidige kleedkamer nog een tweede (slaap)kamer realiseren indien je daar behoefte aan hebt. 

En dan is er nog de badkamer, dé ruimte waarin je echt even helemaal tot rust kunt komen. Het geheel is van grond tot plafond betegeld in een lichte kleur en oogt daarmee verzorgd. De indeling bestaat uit een douche, wastafelmeubel, toilet en de wasmachineaansluiting. 

Tuin
Vanuit de woonkamer kom je in de achtertuin op het zuidwesten. De tuin is netjes aangelegd middels tegels en beplanting waardoor je hier direct een comfortabele tuin- of loungeset neer kunt zetten. 

Om op warme zomerdagen de zon buitenshuis te houden is er een zonnescherm aanwezig. Verder beschik je in de ruime voortuin nog over een aangebouwde stenen berging. 

Bijzonderheden
- Servicekosten zijn €75,- per maand;
- Gezonde- en actieve VVE.

Omgeving
De ligging in Bornholm is ideaal vanwege onder meer de nabijheid van ontsluitingswegen. In de straat is er meer dan voldoende (gratis) parkeergelegenheid. Bovendien is de ligging ten opzichte van het wijkwinkelcentra van Bornholm (Skagerhof) / Overbos (het paradijs) ideaal. 

Verder is de busverbinding richting Haarlem, Schiphol en Amsterdam Zuidoost eveneens in de directe nabijheid.

De woning heeft een definitief energielabel, te weten B. Dit verloopt op 19-08-2030.
Kenmerken

  Algemeen

 • huistype: benedenwoning, appartement
 • bouwjaar: 1982
 • kamers: 2
 • Woningdetails

 • bouwjaar: 1982
 • woon oppervlakte: 66
 • inhoud woonhuis: 240
Buurtinformatie Stoholm 211
Buurtsamenstelling

Stoholm 211 ligt in de buurt Hoofddorp Bornholm West heeft 4140 inwoners waarvan 2055 mannen en 2085 vrouwen.

Huishoudsamenstelling

De huishoudsamenstelling in de buurt Hoofddorp Bornholm West is met een aantal van 690 een persoonshuishouden, 505 huishoudens zonder kinderen en 710 met kinderen.

Wijksamenstelling

Stoholm 211 ligt in de wijk Hoofddorp is met een aantal van 77885 inwoners waarvan 38485 mannen en 39400 vrouwen.

Gemeentesamenstelling

Stoholm 211 ligt in de gemeente Haarlemmermeer, de gemeente Haarlemmermeer heeft een totaal aantal inwoners van 157789 daarvan zijn 78563 man en 79226 vrouw. De gemeente Haarlemmermeer heeft een bevolkingsdichtheid van 799 en een huishouden bestaat uit gemiddeld 2.0 personen.

Woning waarde Haarlemmermeer

Hieronder de gemiddelde woning waarde van de gemeente Haarlemmermeer per jaar.

 • Aangeboden sinds: 04-09-2022
 • Huis nummer: 33417
 • Bekeken: 11
 • Aanbieder: 3

Huizen in de buurt

Bekijk alle
Naar boven