laden...

Kokkelmanlanden 25

7542JC, Enschede Overijssel

 • 5
 • 2
 • 2
 • m3
 • 0
verkocht onder voorbehoud
Omschrijving
Zoek je ruimte, een rustige en groene omgeving en een woning waar je je eigen draai aan kunt geven? Op dit perceel van bijna 450 m2 geniet je van een met garage geschakelde vrijstaande woning met een grote tuin, een kantoor/tuinkamer en drie slaapkamers.

In de woonkamer maak je het snel warm en gezellig door de open haard aan te steken, en als je vaak thuis werkt heb je geluk: je hebt de beschikking over een ideale kantoorruimte met uitzicht op en toegang tot de tuin. De half open keuken is lekker ruim en licht en kijkt uit op de groene voortuin en rustige straat. In de zomer loop je zo vanuit de woonkamer de grote, groene tuin in. De tuin aan voor-, zij- en achterzijde heeft fijne beschutte plekjes om van de zon te genieten en een vijverpartij. Verder heb je aan ruimte geen gebrek, er is een grote garage met vliering, en boven zijn drie slaapkamers.

Locatie

Maar ook de straat en de wijk dragen bij aan je woongenot! Dit gedeelte van de Kokkelmanlanden is een rustig pleintje met alleen bestemmingsverkeer. Na je werk en in het weekend wandel je vanaf hier makkelijk de natuur in, of naar de vijver verderop in de wijk. Een boodschap is snel gedaan in het winkelcentrum op loopafstand. De kinderen kunnen naar hartenlust spelen op één van de speelveldjes of in het moderne buurthuis. Voor kinderen en volwassenen organiseert het buurthuis veel sportieve en creatieve activiteiten zoals yoga, muziekles en diverse workshops. Dicht bij de woning zijn meerdere basisscholen, een kinderdagopvang en een dokterspost.

Deze woning wordt aangeboden met een bouwtechnische keuring.

Quote van de makelaar Stefan van den

Aker: "Speels gebouwde woning met garage en ruime tuinkamer op hoekkavel."

Indeling van de woning

Begane grond: Je parkeert je auto gemakkelijk op de oprit en komt de woning binnen via de voordeur met luifel. Vanuit de ruime entree ga je rechtsaf naar de half open keuken. Vanaf hier loop je de ruime woonkamer in, met openslaande tuindeuren in de achtergevel. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot het kantoor, de tuinkamer of eetkamer met de grote raampartij van plafond tot vloer. Vervolgens kun je via de woonkamer weer terug naar de entree.

1e verdieping: Via de vaste open trap in de hal bereik je de eerste verdieping. Vanaf de overloop met dakkoepel heb je toegang tot de drie slaapkamers waarvan de grootste voorzien is van vaste kasten. Op de eerste verdieping is ook de badkamer met wastafel, ligbad, douche en toilet.

Tuin: Deze woning is voorzien van een groene zij,- voor- en achtertuin omgeven door een groene haag. De tuin is bereikbaar via de zijkant van de woning, de bijkeuken, de tuinkamer en de tuindeuren in de woonkamer.

Nog interessant om te weten:
- Bouwjaar: 1978
- Perceeloppervlakte: 407 + 41 m2.
- Woonoppervlakte: 142 m2.
- Inhoud: 620 m3.
- Garage: 20 m2.
- Isolatie: Dakisolatie, gevelisolatie en gedeeltelijk isolatieglas.
- HR-combi ketel (2018, eigendom).
- Internet: glasvezel
- Bovenste deel plat dak en dakgoten vernieuwd in 2007.
- Mogelijkheid om de tuinkamer en deel van de garage om te bouwen naar slaapkamer en badkamer.
- De tekeningen, maten, oppervlakte en inhoud zijn indicatief, hieraan worden geen rechten ontleend.
- In de koopakte wordt een 10% waarborgsom of bankgarantie opgenomen.
Kenmerken

  Algemeen

 • huistype: eengezinswoning
 • bouwjaar: 1978
 • kamers: 5
 • Woningdetails

 • bouwjaar: 1978
 • woon oppervlakte: 142
 • inhoud woonhuis: 620
 • Overige

 • perceel oppervlakte: 448
Buurtinformatie Kokkelmanlanden 25
Buurtsamenstelling

Kokkelmanlanden 25 ligt in de buurt Stroinkslanden Noord-West heeft 2390 inwoners waarvan 1225 mannen en 1165 vrouwen.

Huishoudsamenstelling

De huishoudsamenstelling in de buurt Stroinkslanden Noord-West is met een aantal van 205 een persoonshuishouden, 325 huishoudens zonder kinderen en 420 met kinderen.

Wijksamenstelling

Kokkelmanlanden 25 ligt in de wijk Wijk 06 Enschede-Zuid is met een aantal van 33830 inwoners waarvan 16765 mannen en 17065 vrouwen.

Gemeentesamenstelling

Kokkelmanlanden 25 ligt in de gemeente Enschede, de gemeente Enschede heeft een totaal aantal inwoners van 159732 daarvan zijn 81678 man en 78054 vrouw. De gemeente Enschede heeft een bevolkingsdichtheid van 1134 en een huishouden bestaat uit gemiddeld 2.0 personen.

Woning waarde Enschede

Hieronder de gemiddelde woning waarde van de gemeente Enschede per jaar.

 • Aangeboden sinds: 11-11-2021
 • Huis nummer: 2526
 • Bekeken: 109
 • Aanbieder: 3

Huizen in de buurt

Bekijk alle
Naar boven