Trouwlaan 214

5021WR, Tilburg Noord-brabant

 • 4
 • 2
 • 2
 • m3
 • 0
verkocht onder voorbehoud
Omschrijving
Een leuke starterswoning op een toplocatie! Deze fraai gelegen eindwoning is optimaal voor starters/gezinnen, door de veilige en kindvriendelijke ligging. De hele woning is goed onderhouden en eigenlijk direct te betrekken, door de neutrale afwerking. Ook heeft deze woning een terugliggende voorgevel waardoor je veel privacy hebt én een aangebouwde garage.

Kom snel eens binnen en laat je verrassen door de ruimte die deze woning je biedt!

Woonkamer
Via de entree met trapopgang naar de eerste verdieping, lopen we door naar de woonkamer. De charmante woonkamer heeft veel lichtinval door de zijramen en is netjes afgewerkt met lichte kleuren en een mooie parketvloer. Dit biedt een prima basis om hier een gezellige woonkamer te creëren waar het dagelijks leven zich straks gaat afspelen. De woonkamer is voorzien van charmante inbouwkasten en een fijne pelletkachel die ook nog eens duurzaam is.

De voorgevel van de woonkamer ligt wat terug ten opzichte van de andere woningen, dit zorgt voor aangenaam veel privacy en een verder uitzicht over het plein.

Naast ruimte voor een mooie zithoek aan de voorzijde is er achter in de woonkamer voldoende ruimte om een gezellige eetplek te creëren waar je straks met het hele gezin kunt genieten van een heerlijke maaltijd.

Keuken
Via de woonkamer heb je toegang tot de nette keuken. De keuken is gelegen aan de achterzijde en is geplaatst in een wandopstelling. De keuken is uitgevoerd in lichte kleurstelling en de vloer is voorzien van mooie donkere tegels.

Via de keuken heb je toegang tot de hal waarin het separate toilet met fonteintje is gevestigd. Naast het toilet bevindt zich tevens een aparte wasruimte met

daarin de aansluitingen voor het witgoed.

Slaapkamer
Via de trap en overloop heb je toegang tot de 2 fijne slaapkamers, waarvan één met een mooi uitzicht over de voorgelegen groenstrook. De wanden van alle vertrekken zijn netjes afgewerkt en de vloer is voorzien van laminaat.

Middels de vaste trap naar de zolderverdieping kom je op de tweede verdieping. Hier is nog een kamer gevestigd. De zolder heeft voldoende lichtinval door de grote ramen en is volledig geïsoleerd. De kamer is voorzien van een logeerbed. 

Badkamer
De badkamer is standaard en ruim opgezet en is volledig betegeld. De ruimte is voorzien van een wastafelmeubel, een toilet en een ligbad met douche. 

Tuin
De woning heeft een kleine tuin die gelegen is op het oosten. De achtertuin is goed onderhouden en speels ingericht met tegels en groen. Via de achtertuin is er een poortje naar de straat en heb je toegang tot de royale garage, uniek in deze prijsklasse! 

Omgeving
Trouwlaan of ook wel bekend als Uitvindersbuurt ligt in Oud-Zuid, aan de zuidkant van de Tilburgse binnenstad. De wijk is gelegen tussen de straten Korvelseweg, Oerlesestraat, Voltstraat en Bisschop Zwijsenstraat. Deze multiculturele wijk bestaat uit de Uitvinders- en de Zeeheldenbuurt. Beide zijn gebouwd in de jaren twintig van de vorige eeuw. Je vindt er veel koop- en huurwoningen en een paar appartementencomplexen, ook geschikt voor senioren. In het verleden zijn veel woningen in de wijk gesloopt. In de Trouwlaan/Uitvindersbuurt staan een school, wijkcentrum, wijkpark en woningen voor GGZ-patiënten. De ijsbaan, het zwembad, Willem II en de Korvelseweg met veel winkels zijn vlakbij.
Kenmerken

  Algemeen

 • huistype: eengezinswoning,eindwoning,woonhuis
 • bouwjaar: 1941
 • kamers: 4
 • Woningdetails

 • bouwjaar: 1941
 • woon oppervlakte: 93
 • inhoud woonhuis: 415
 • Overige

 • perceel oppervlakte: 123
Buurtinformatie Trouwlaan 214
Buurtsamenstelling

Trouwlaan 214 ligt in de buurt Afrikaanderbuurt Oost heeft 1245 inwoners waarvan 640 mannen en 605 vrouwen.

Huishoudsamenstelling

De huishoudsamenstelling in de buurt Afrikaanderbuurt Oost is met een aantal van 440 een persoonshuishouden, 160 huishoudens zonder kinderen en 120 met kinderen.

Wijksamenstelling

Trouwlaan 214 ligt in de wijk Oerle is met een aantal van 6205 inwoners waarvan 3175 mannen en 3025 vrouwen.

Gemeentesamenstelling

Trouwlaan 214 ligt in de gemeente Tilburg, de gemeente Tilburg heeft een totaal aantal inwoners van 221947 daarvan zijn 110690 man en 111257 vrouw. De gemeente Tilburg heeft een bevolkingsdichtheid van 1762 en een huishouden bestaat uit gemiddeld 2.0 personen.

Woning waarde Tilburg

Hieronder de gemiddelde woning waarde van de gemeente Tilburg per jaar.

 • Aangeboden sinds: 11-11-2021
 • Huis nummer: 2516
 • Bekeken: 221
 • Aanbieder: 3

Huizen in de buurt

Bekijk alle
Naar boven