Vergelijk woningen

 

Nieuwedijk 55 te koop

8531HK, lemmer
€ 420.000 k.k.
herenhuis
  • oppervlakte 0m2
  • kamers 5
  • perceel 0m2

Omschrijving

Wonen aan de Nieuwedijk is wonen op een unieke locatie! Dit ruime, lichte en goed onderhouden HERENHUIS (950 m³ !) is onder architectuur gebouwd met hoogwaardige bouwmaterialen. De woning maakt deel uit van een blokje van zes huizen, maar is eigenlijk een VRIJstaande woning, daar het is gebouwd met “ANKERLOZE” bouwmuren. Het heeft maar liefst 5 bouwlagen (288m2 en zolder).
Begane grond:
De gehele vloer op de begane grond is belegd met natuursteen en voorzien van vloerverwarming, de wanden zijn voorzien van sauswerk en het plafond is wit gespoten.
Hal met trappen naar boven en beneden, betegeld toilet met fonteintje en meterkast. De hal is extra licht door het gebruik van glasstenen in de muur naar de kamer. U komt in een verrassend lichte woonkamer (33m2) met veel ramen. Er zijn dubbele openslaande deuren naar het terras.
De luxe keuken (18 m2) heeft een werkeiland met daarin een inductie kookplaat. Erboven een onafhankelijk regelbare RVS afzuigkap met verlichting. Het verlaagde plafond met LED verlichting zorgt ervoor dat de keuken, een besloten indruk geeft. Verdere inbouw-apparatuur: grote koelkast combinatie met 0 graden zones (AEG), inbouw combi- stoomoven en inbouw combi- magnetron(Siemens), vaatwasser (AEG), spoelbak met als extra een klein vergiet bakje (rvs) en een cooker. Verder is er een apothekerskast en zijn de hoekkasten voorzien van draai -plateaus. Aan het werkeiland aan de kamerzijde is een eetbar met daaronder vitrinekasten met verlichting. Alle werkbladen en vensterbanken zijn van gebrand graniet.
1ste verdieping:
De vloer is voorzien van vinyl vloerbedekking, de wanden van sauswerk en/of behang en het plafond is wit gespoten. De ouder slaapkamer van (25 m2) op het zuiden is voorzien van een inpandig balkon (8 m2) met 2 openslaande deuren. De andere slaapkamer (17 m2) is op het noorden gelegen. Deze kamer heeft grote ramen die uitkijken over de Nieuwedijk. Er is een wastafel aanwezig voorzien van warm en koud water. Tussen beide kamers in is een fraaie badkamer (8 m2) en een separaat toilet gesitueerd. In de badkamer een design toiletmeubel. Er is ook een whirlpool bad en een aparte douchehoek met zitje. De gehele badkamer is betegeld. Het plafond is van aluminium met daarin LED verlichting. In het toilet een wash-installatie en fonteintje. Tegels en verlichting als in de badkamer.
2de verdieping:
Vloer en afwerking als op eerste etage. Ruime overloop met vlizotrap naar zolder, twee slaapkamers (21 m2 en 25 m2) en ruimte voor CV. De kamer op het zuiden heeft een extra kantelraam. De kamer aan de straatzijde heeft een wastafel met warm en koud water.
Zolder verdieping:
Ruimte over gehele woning, hoogte van 1.60 M in de nok.
Kelder:
Onder de woning is een kleine hal, bijkeuken (12m2) en een dubbele garage (45m2) met een elektrisch bedienbare garage deur. Zowel bijkeuken als garage zijn voorzien van anti slip tegels, wanden en plafond zijn wit gesausd.
In de bijkeuken staat een keukenblok en er is een uitstort gootsteen met warm en koud water. Plaats voor de wasautomaat, wasdroger en vriezer. Daglicht in de bijkeuken middels een licht koekoek en verwarming met een radiator. De privé garage is voorzien van een elektrische kanteldeur. Deze garage is bereikbaar via de Strandweg en ook deze entree is voorzien van een elektrische kanteldeur.
De zes huizen die van deze ingang gebruik maken vormen samen een vereniging van eigenaren (VvE).
Algemeen:
Het geheel is vanzelfsprekend voorzien van alle isolatie volgens het bouwbesluit 2006, waaronder HR++ isolatieglas.
Extra hoge verdiepingen 2.70 en zéér geschikt voor lange mensen, ook de deuren hebben een hoogte van 2.30.
De gehele begane grond heeft vloerverwarming. Alle andere leefruimtes zijn voorzien van radiatoren.
Het buitenruimte is voorzien van “boottapijt” en heeft deels een aluminium overkapping met daarin verlichting.
De maandelijkse bijdrage voor de VvE bedraagt € 45,=.

toon meer

Kenmerken huur huis

Overdracht

Locatie

Huizen in de buurt

Kleur kiezer